Herdenkingssieraden
"Helaas is onze moeder en oma overleden. Wij wilde graag een mooie dierbare herinnering met de vingerafdrukken van onze moeder en oma. We waren opzoek naar een mooie ring die blijvend en tijdloos is.

We bespraken onze wensen en ideeën met Linda en Linda heeft onze wensen en ideeën omgezet in twee prachtige gouden ringen met vingerafdrukken en diamant en briljant naar keuze! Voor ons heel dierbaar en tastbaar. We dragen dagelijks met trots de ringen met vingerafdrukken van onze lieve moeder en oma.

Wij zijn heel tevreden over het werk van Linda en raden haar aan iedereen aan!!"


Een herdenkingssieraad laten maken kan heel persoonlijk en emotioneel zijn. Ik heb veel mensen mogen helpen met een uniek en persoonlijk sieraad die heel veel voor hun betekenen. Dit vooral, omdat het gemaakt is van het goud wat van hun dierbare is geweest. Het is ook een sieraad wat weer doorgegeven kan worden aan de volgende generatie.

 

Ik geloof echt dat dit kan helpen bij het verwerkings-en rouwproces. Er kan namelijk een vingerafdruk verwerkt worden in het sieraad en/of as van je dierbare. Zo is diegene toch een beetje bij je. Of je kan ook alleen het dierbare goud laten gebruiken als je wil. Er is heel veel mogelijk.

 

Ik vind dit toch het meest mooie om te doen in mijn vakgebied. Dat ik de mogelijkheid heb om mensen te mogen helpen in hun verdriet door ze iets te geven wat heel uniek is en speciaal voor hun gemaakt is. Ook de emoties die soms loskomen als ze hun sieraad zien, wauw... dan ben ik toch heel dankbaar dat ik dit dan kan maken...