Herdenkingssieraden


Een herdenkingssieraad laten maken kan heel persoonlijk en emotioneel zijn. Ik heb veel mensen mogen helpen met een uniek en persoonlijk sieraad die heel veel voor hun betekenen. Dit vooral, omdat het gemaakt is van het goud wat van hun dierbare is geweest. Het is ook een sieraad wat weer doorgegeven kan worden aan de volgende generatie.

 

Ik geloof echt dat dit kan helpen bij het verwerkings-en rouwproces. Er kan namelijk een vingerafdruk verwerkt worden in het sieraad en/of as van je dierbare. Zo is diegene toch een beetje bij je. Of je kan ook alleen het dierbare goud laten gebruiken als je wil. Er is heel veel mogelijk.

 

Ik vind dit toch het meest mooie om te doen in mijn vakgebied. Dat ik de mogelijkheid heb om mensen te mogen helpen in hun verdriet door ze iets te geven wat heel uniek is en speciaal voor hun gemaakt is. Ook de emoties die soms loskomen als ze hun sieraad zien, wauw... dan ben ik toch heel dankbaar dat ik dit dan kan maken... 

Hieronder zijn een aantal foto's die ik heb mogen maken. Stuk voor stuk uniek en persoonlijk.

Soms worden bestaande sieraden een beetje omgetoverd. Dus dat er een steen in gezet wordt of een gravure. Dat is uiteraard ook mogelijk. Soms vinden mensen het juist prettig als het bestaande sieraad blijft zoals hij is. 

En mochten er vragen zijn, stuur dan gerust een mailtje.